Вашата кошница е празна!
Добре дошли! Вход | Регистрация

Общи условия

Общи Правила и Условия за ползване на интернет магазин fashion-centar.com

Всички потребители на сайта fashion-centar.com са длъжни да се запознаят с Общите Правила и Условия за ползване на сайта. Всеки, който използва този уеб сайт, се счита, че приема и е съгласен с тези условия. 

Правила за използване на сайта

fashion-centar.com Ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, които са публикувани в този уеб сайт само за лична употреба, с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права. Не се разрешава материалите на този сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата на публикуваните в този интернет сайт материали, в други сайтове, е забранена.

Задължения и отговорности на fashion-centar.com

fashion-centar.com се задължава:

1) Да обновява данните в сайта.

2) Да предоставя коректна и точна информация на всички регистрирани в сайта клиенти.

3) Да проверява изнесените в сайта данни по отношение на коректност: цена, артикули, бройки, цветове и всякаква информация, свързана с предлаганите артикули.

4) Да следи за направени от клиенти поръчки и своевременно да ги потвърждава.

5) Да информира своевременно клиента за възможността за доставка на артикули, които вече не са налични.

6) Да организира в срок изпращането на вече поръчаните стоки.

7) Да информира своевременно всички клиенти при възникване на промени по поръчки или артикули.

8) Да се увери, че изпратената стока отговаря изцяло на посочените в сайта данни, че няма видими дефекти и че отговаря напълно на поръчаното от клиента.

9) Да се увери, че изпратената поръчка е получена и приета от клиента.

 

Задължения и отговорности на потребителите на fashion-centar.com

Всички потребители на fashion-centar.com се задължават:

1) При регистрация или поръчка да посочат пълни и коректни данни, включително мобилен телефон за връзка. Моля проверявайте за правилното изписване на телефонния Ви номер, тъй като без потвърждение по телефона, поръчката не се счита за валидна.

2) При поръчка, да се запознаят с Общите Правила и Условия за използване на сайта и да потвърдят съгласието си с тях.

3) При поръчване на артикули от сайта fashion-centar.com, да се уверят, че закупуват правилните артикули по отношение на размер, цвят и т.н., да са убедени, че желаят и имат възможността да закупят съответните артикули.


Ограничение на отговорността

fashion-centar.com не носи никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др. произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо fashion-centar.com за възможност да възникнат такива вреди.


Отказ от стоката, рекламации и уреждане на рекламации

Всеки потребител на fashion-centar.com има право да върне поръчаната стока в срок от 14 работни дни от получаване, в случай, че същата не е използвана, не е нарушавана цялостта на опаковката и е във вида, в който е получена.

При констатация на дефектен продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, fashion-centar.com се ангажира същият да бъде подменен с нов или да се възстанови заплатената от Вас стойност на стоката.

След този срок или при нарушаване на търговския вид или опаковката на стоката, fashion-centar.com няма да приема рекламации.

При несъответствие на стоката с характеристиките, посочени в страницата, или фабричен дефект, fashion-centar.com възстановява цялата платена от потребителя сума, включително и транспортните разходи, заплатени от получателя за придобиване на стоката съобразно чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 7 работни дни от получаване на стоката и ненарушен търговски вид на стоката и опаковката.

При получаване на пратката, трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствие на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката възникнали при транспорта, трябва да се обърнете към куриера за издаване протокол за увредена пратка.

Поръчка

При поръчка чрез сайта fashion-centar.com, клиентът не е задължен да се регистрира в сайта, но е задължен да предостави коректна информация за доставката, както следва: име и фамилия, точен адрес и коректен мобилен и/или домашен телефон.

За да бъде окончателно потвърдена поръчката, е необходимо да се свържем с Вас по телефона, затова се уверете, че посоченият номер е актуален и вярно изписан.

fashion-centar.com си запазва правото да откаже поръчка поради каквато и да е било причина.

Ако поръчка бъде отказана, сътрудник на fashion-centar.com е задължен да се свърже с клиента своевременно.

Вече направена поръчка може да бъде отказана, в случай, че не е била вече изпратена по куриер до посочения от клиента адрес или офис на Еконт.

Промяна на вече посочен адрес за доставка е възможен, стига артикулите по поръчката да не са били вече изпратени, в противен случай всички загуби и забави са за сметка на клиента.

Цени

Цените на всички стоки са в български лева и включват ДДС.  Никакви допълнителни такси над посочената цена за артикул не са дължими от клиента, с изключение на доставката, както е посочено в параграф "Доставка".

fashion-centar.com си запазва правото да прави корекции по цените в сайта, без предварително предизвестие и да прекратява посочени промоции по всяко време.

fashion-centar.com си запазва правото да добавя или изтрива по всяко време които и да е артикули, посочени в сайта.

fashion-centar.com е длъжен да се увери, че всички цени са посочени коректно.

В случай, че има некоректно посочена цена в сайта, всички последствия от това са за сметка на fashion-centar.com.

Друга информация

С регистрация в нашия сайт, както и след направена поръчка, Вие приемате тези общи правила и условия и се съгласявате да получавате от нас периодично електронни писма с текстово и/или HTML съдържание за актуални промоции и новости (електронен бюлетин). Имате възможност да се откажете от получаването им, като се отпишете чрез натискане на мястото за отписване в долната част на получения бюлетин.

Можете също да се абонирате или отпишете от нашият електронен бюлетин, като натиснете върху "Абонамент" или съответно върху "Отписване" в раздела "Електронен бюлетин"

В случай, че имате някакви въпроси и запитвания относно Общите Правила и Условия или относно поръчки, направени чрез fashion-centar.com, моля да се свържете с нас на е-мейл office@fashion-centar.com 

Back to Top
Loading...